Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

πως κερδίζουμε μακροπρόθεσμα με μέθοδο

  Η μέθοδος που θα σας αναλύσω παρακάτω αφορά ποδοσφαιρικό στοίχημα που αποφέρει κέρδος στο σύνολο των αγωνιστικών και στηρίζεται στην μέθοδο του κόκκινου - μαύρου στο καζίνο.
 Είναι δοκιμασμένη, με θετικά αποτελέσματα. Είναι μια μέθοδος η οποία βασίζεται στην σταθερή ισοπαλία μιας ομάδας που βρίσκεται το μέσο του βαθμολογικού πίνακα του οποιουδήποτε πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο.
Είναι πολύ εύκολο να αρχίσει κανείς όμως πρώτα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ίντερνετ γιατί ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει μονά παιχνίδια!!! Πρώτα απ'όλα επιλέξτε μια ομάδα που να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της οποίας η απόδοση είναι γύρω στο 3,00+,3,00- (όχι κάτω από 2,80).
Για παράδειγμα εγώ έχω επιλέξει τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Πρέπει να στοιχηματίζω σε κάθε αγωνιστική στην ισοπαλία της ομάδας που έχω επιλέξει ξεκινώντας από ένα ελάχιστο ποσό των 15,00€. Για παράδειγμα ΑΡΗΣ-Ό.Φ.Η Χ παίζω 15,00€ με πιθανή νίκη 45,00€ (απόδοση 3,00).
Αν στον αγώνα η ομάδα που έχουμε επιλέξει δεν φέρει ισοπαλία δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, την επόμενη αγωνιστική θα πρέπει να ξαναστοιχηματίσουμε πάλι στην ισοπαλία της αλλά τα διπλάσια χρήματα, δηλαδή 30,00€.
Παράδειγμα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ Χ στοιχηματίζουμε 30,00€ με πιθανή νίκη 90,00€ (απόδοση 3,00). 
Επιτέλους ο ΑΡΗΣ φέρνει ισοπαλία !!! Κάνοντας δυο υπολογισμους, έχουμε ξοδεψει 45,00€ και συνολικά έχουμε κερδίσει 90,00€. Άρα ΚΕΡΔΟΣ 45,00€ !!!
Πρέπει πάντα να στοιχηματίζετε στην ισοπαλία διπλασιάζοντας το ποσό που στοιχηματίζετε, έτσι θα έχετε πάντα κέρδος. Όταν η ομάδα έρχετε ισόπαλη θα πρέπει να ξεκινάτε από την αρχή ξεκινώντας πάλι με 15,00€.
Τα στοιχήματα έιναι σχετικά, αν ξεκινήσετε με π.χ 100,00€ θα έχετε φυσικά μεγαλύτερο κέρδος. Το μόνο είναι οτι θα πρέπει να κάνετε σωστούς λογαριασμούς και να είστε σίγουροι για το επικερδές αποτέλεσμα. Μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα φέρνει ισόπαλα αποτελέσματα 7-8 φορές το χρόνο, ίσως και παραπάνω.Για φέτος προβλέπω για την συγκεκριμένη ομάδα 9-11 ισόπαλα αποτελέσματα...(σημ. μια ισοπαλία ήδη έχει έρθει).
υγ. επιλέξτε ομάδες από πρωταθλήματα που δεν μπαίνουν πολλά γκολ και η ομάδα παραδοσιακά να σκοράρει και να δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: