Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

τα 8+1 μεγαλύτερα λάθη των παικτών

 Στο σημερινό μας άρθρο θα αναλύσουμε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε παίζοντας στοίχημα και αφορά το μεγαλύτερο αριθμό παιχτών.Δείτε και εσείς σε πόσα λάθη ταιριάζετε:

 1.Οι περισσότεροι παίκτες παίζουν μεγάλο αριθμό αγώνων (γύρω στους 6 κατά μ.ο), ενώ θα πρέπει να παίζουν τους λιγότερους αποδεκτούς-(ακόμα και μονό αποδεκτό).
 2.Ένας κακός παίκτης προτιμά να πιάσει μια δεκάδα που με 6 ευρώ θα κερδίσει 300 ευρώ, παρά να πιάσει μια τετράδα που με 45 ευρώ θα κερδίσει πάλι 300 ευρώ.Σκεφτείτε την αύξηση των πιθανοτήτων για τον κουβά.
3.Η πλειονότητα επιλέγει  3 ή 4 στάνταρ στα οποία προσθέτει διπλές παραλλαγές.Δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος παιχνιδιού.Όταν ο παίκτης έχει 4 στάνταρ για ποιό λόγο να προσθέσει διπλές με κίνδυνο να τις χάσει;Πολλοί παίκτες επιλέγουν 4 σημεία με γινόμενο 15,00-20,00 και πάνω σ’αυτά προσθέτουν ένα-δυο σημεία του 1.20-1.30 για να αυξήσουν τα κέρδη.ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που πληρώνεται ακριβά.
4.Οι έλληνες παίκτες παίζουν με την ελληνική νοοτροπία δηλ. (έδρα-βαθμολογία-κίνητρο-συναίσθημα). Λάθος καθώς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά και δεν υπάρχουν αδιάφοροι!
5.Είναι λάθος να επιλέγετε ένα σημείο που οι εταιρείες το δίνουν υπερβολικά υψηλά, ενώ έχουν πλήρη γνώση του αγώνα.Αυτά ισχύουν μόνο αν αλλάξουν τα δεδομένα.Συνήθως στα υπερτιμημένα σημεία οι εταιρείες είναι ενημερωμένες.
6.Τεράστιο λάθος να παίζει κανείς με τις ώρες και ανά ώρα οτι βρίσκει μπροστά του.Θα τον φάει η γκανιότα ακόμα και αν έχει φοβερή έμπνευση.Χρειάζεται να είμαστε αυστηρά επιλεκτικοί.
7.Στο στοίχημα παίζουμε ΠΑΝΤΑ αυτό που προβλέπουμε με βάση τις πιθανότητες από την επεξεργασία των δεδομένων.Η πλειονότητα των παικτών παίζει τα σημεία που επιθυμεί, δηλαδη οπαδοποιείται.
8.Οι παίκτες κάνουν κακή χρήση των συστημάτων από άγνοια.Σημεία π.χ του 1,20 ή 1,30 δεν χρειάζονται ΠΟΤΈ σύστημα, όσα και να είναι αυτά.
9.Οι παίκτες παίζουν μόνο με τη βαθμολογία και το κίνητρο.Πρέπει ομως να εξετάζονται και άλλοι παράγοντες ,όπως οι δυνατότητες, η ψυχολογία,η παράδοση, το άγχος, ακόμα και οι καιρικές συνθήκες του αγώνα.
Ελπίζουμε να σας βάλαμε σε σκέψεις και την επόμενη φορά πριν πάρετε στυλό και δελτίο να έχετε κατά νου όλα τα παραπάνω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

endiaferon arthro kai se polla lathi eimai kai gw mesa!!!