Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

αναλύωντας το ασιατικό χάντικαπ

Το σημερινό άρθρο είναι άλλη μια προσπάθεια που κάνει το μπλογκ για να σας δώσει εναλλακτικόύς τρόπους στοιχηματισμού,πέραν των κλασικών 1χ2,άντερ-όβερ,ημίχρονα-τελικά,ακριβές σκορ κτλ. Αυτό επιτυγχάνεται με τα χάντικαπ  που προσφέρει στα γκολ των αγώνων, τα οποία θα εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω.
 Ξεκινάμε:
Χάντικαπ 0
Όταν το χάντικαπ είναι 0 αυτό σημαίνει πως αν νικήσει η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει τότε κερδίζουμε το στοίχημα.Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε παίρνουμε τα χρήματα μας πίσω.Αν ηττηθεί, χάνουμε το ποσό του στοιχήματος.
Χάντικαπ -0,25
Όταν το χάντικαπ είναι - 0,25 αυτό σημαίνει πως αν νικήσει η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει, τότε κερδίζουμε το στοίχημα.Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος, τότε παίρνουμε πίσω τα μισά χρήματα του πονταρίσματος.Αν ηττηθεί χάνουμε το ποσό του στοιχήματος.
Χάντικαπ -0,50 
Όταν το χάντικαπ είναι - 0,50 αυτό σημαίνει πως αν νικήσει η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει, τότε κερδίζουμε το στοίχημα.Αν η ομάδα φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί τότε χάνουμε το στοίχημα.
Χάντικαπ -0,75
Όταν το χάντικαπ είναι - 0,75 αυτό σημαίνει πως για να κερδίσουμε το στοίχημα πρέπει η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει να κερδίσει με δυο ή περισσότερα γκολ διαφορά.Αν νικήσει με ενα γκολ τότε κερδίζουμε το μισό στοίχημα, ενώ αν φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί τότε χάνουμε το στοίχημα.
Χάντικαπ -1,25
Όταν το χάντικαπ ειναι – 1,25 αυτό σημαίνει πως για να κερδίσουμε το στοίχημα πρέπει η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει να κερδίσει με δυο ή περισσότερα γκολ διαφορά.Αν νικήσει με ενα γκολ τότε επιστρέφεται το μισό ποσό του πονταρίσματος, ενώ αν η ομάδα πάνω στην οποία έχουμε ποντάρει φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί τοτε χάνουμε το στοίχημα.
Χάντικαπ -1,50
Όταν ποντάρουμε σε μια ομάδα με χάντικαπ -1,50, για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει με 2 τέρματα διαφορά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε το στοίχημα.
Χάντικαπ -1,75
Όταν ποντάρουμε σε μια ομάδα με χάντικαπ -1,75 για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει με 3 ή και περισσότερα γκολ διαφορά.Αν νικήσει με 2 γκολ διαφορά κερδίζουμε το μισό στοίχημα, ενώ αν κερδίσει με 1 γκολ ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε το στοίχημα μας.
Χάντικαπ -2
Όταν ποντάρουμε σε μια ομάδα με χάντικαπ -2, για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει 3 ή και περισσότερα γκολ διαφορά.Αν νικήσει με 2 γκολ διαφορά το ποσό του στοιχήματος επιστρέφεται  ενώ αν κερδίσει με 1 γκολ ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε το στοίχημα μας.
Χάντικαπ -2,25
Όταν ποντάρουμε σε μια ομάδα με χάντικαπ -2, για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει 3 ή και περισσότερα γκολ διαφορα.Αν νικήσει με 2 γκολ διαφορά χάνουμε το μισό ποσό του στοιχήματος ενώ αν κερδίσει με 1 γκολ ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε το στοίχημα μας.
Χάντικαπ -2,50
Όταν πονταρουμε σε μια ομαδα με χαντικαπ -2, για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει 3 ή και περισσότερα γκολ διαφορά, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνουμε το στοίχημα μας.
Καλή επιτυχία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου άσε τις μεγάλες αναλύσεις και δώσε κανένα καρφωτό σημείο.............δεν μπορούμε όλοι να καθόμαστε σαν τους μαλάκες με τις ώρες μπροστά στο pc για να παίζουμε live.........καταντάει αρρώστια μετά..........να δίνεται και κανένα σημείο.......να το πιάνετε βέβαια...........

Unknown είπε...

Φιλαρακι, σημεια με την κλασσικη εννοια που ξερεις. Μην περιμενεις εδω μεσα.Εχει τοσα δεκαδες σαιτ που μπορουν να σε εμπνευσουν για καποια σημεια.Στοχος μας εδω ειναι το κερδος .κερδος εχεις μονο μεσω του λαιβ.μονο τοτε δεν θα κλαις τα λεφτα σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ποιος είσαι εσύ που θες να σου δίνουν τα παιδιά σημείο, να περνάει στάνταρ κιόλας και να μην κουράζεσαι; Απ' ότι έχω καταλάβει το μπλογκ εδώ δεν είναι κοινοφελές ίδρυμα, ούτε επιτελεί φιλανθρωπίες. Τα παιδιά διαβάζουν και προσπαθούν να βρουν σημεία για τον καθένα χωρίς καμία ανταπόδοση. Αυτό τουλάχιστον σεβάσου το προτού κάνες τέτοια άστοχα σχόλια.

Unknown είπε...

χαλαρωστε...εδω ολοι εχουμε στοχο να χτυπησουμε τους μπουκ.οχι να μαλωνουμε μετααξυ μας.στο φιλο θελω να πω οτι υπαρχουν πολλες πηγες για προγνωστικα.εδω θελουμε να δωσουμε μια αλλη ματια στα προγνωστικα.θελουμε να σας δινουμε live προγνωστικα.ΕΚΕΙ ειναι το χρημα.αυτο δεν μπορουν να το χτυπησουν οι μπουκ.εκει στοχευουμε.να παμε ολοι ταμειο....

Ανώνυμος είπε...

καλά.............................δώστε σημεία ρε............................συμφωνώ............θέλουμε στανταρακια οσο αυτό είναι εφικτο...............μετά κρίνουμε εμείς......................ούτος η άλλος παρακολουθούμε πολλά σαιτ και επιλέγουμε