Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

προσοχή στην περίοδο των εορτών

καλημέρα σας και καλό σαββατοκύριακο.Προσοχή θέλουν οι επόμενες 2-3 αγωνιστικές,καθώς παραδοσιακά γίνονται εκπλήξεις ανάμεσα στις γιορτές στα αγγλικά πρωταθλήματα.
Στο Σεντ Τζέιμς  Παρκ η Νιουκάστλ υποδέχεται την ΚΠΡ σε ένα ματς που είναι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες με τις «καρακάξες» να επιθυμούν την νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τους  Λονδρέζους για να ψαλλιδίσουν την διαφορά τους με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.
 Η Νιουκάστλ προέρχεται από ήττα με 1-3 εντός έδρας από τους πρωταθλητές της Μάντσεστερ Σίτυ .
Οι   Μπεν Αρφά, Ομπερτάν  και Καμπάιγ  αλλά και ο Γκόσλινγκ  και οι  δυο Τέιλορ  παραμένουν εκτός δράσης.
Στο κλασικό «4-4-2» οι  Μπα και Σισέ θα είναι το επιθετικό δίδυμο.
Η ΚΠΡ πάει με σούπερ ψυχολογία στο Νιουκάστλ αφού προέρχεται από την πρώτη νίκη της από την εκκίνηση του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική στο 2-1 επί της Φούλαμ ενώ παράλληλα ο Χάρι Ρέντναπ συνεχίζει να είναι αήττητος στον πάγκο της ομάδας από τότε που ανέλαβε με απολογισμό 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.
Στο «4-4-2» επιθετικό δίδυμο θα είναι και πάλι οι  Σισέ και Μακί αφού οι Άντριου Τζόνσον,Ζαμόρα παραμένουν τραυματίες ενώ στην μεσαία γραμμή ο Φορλίν με τον  Μ΄Μπιά θα είναι στον άξονα με τους Ράιτ Φίλιπς και Τάαραμπντ στα άκρα.
Στην παράδοση είναι χαρακτηριστικό πως το περσινό 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έχει δώσει οριακό προβάδισμα στις καρακάξες με 17 νίκες έναντι 16 της ΚΠΡ ενώ υπάρχουν και 7 ισοπαλίες.Πρόταση μου και με βάση το πονηρό των ημερών το γκολ-γκολ με απόδοση 1.75.
Δεύτερο παιχνίδι σήμερα  η Γουίγκαν αντιμετωπίζει την Άρσεναλ με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη για να μην κάνουν γιορτές κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους για να μείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
 Οι γηπεδούχοι του Φερνάντο Μαρτίνεζ έχασαν την περασμένη αγωνιστική από την Νόριτς εκτός έδρας από τα «καναρίνια» με 1-2.
Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη ήττα τους στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια στα οποία δεν έχουν κερδίσει αφού το τελευταίο «τρίποντο» που πανηγύρισαν ήταν το 3-2 επί της Ρέντινγκ.
Αυτή η νίκη τους είναι και η τελευταία στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην διοργάνωση για αυτό και έχουν πέσει πλέον κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι  Λοπεζ, Ραμίς ,Μιγιάτσι, Γουότσον, Κρουσάτ και  Αλκαράζ παραμένουν εκτός δράσης ενώ και οι ΜακΚάρθι και Κάλντγουλ είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι ενώ στο  «4-3-3» του Μαρτίνεζ οι Γκόμεζ, Κονέ και Ντι Σάντος θα είναι η επιθετική τριπλέτα.
Η Άρσεναλ νίκησε την Δευτέρα το βράδυ και για το πρωτάθλημα με σκορ  2-5 την ουραγό Ρέντινγκ εκτός έδρας.
Με αυτό το διπλό οι Λονδρέζοι έπιασαν την Γουέστ Μπρόμιτς και την Εβερτον στους 27 βαθμούς και παραμένει σε απόσταση βολής από την τέταρτη  Τότεναμ που είναι στους 29.
Δεν πάμε με το κίνητρο και το μομέντουμ της στιγμής αλλά να έχουμε και την κάλυψη,πρόταση μου το όβερ 2.5 γκολ με απόδοση 1.60.
Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: