Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

μακριά από τα φαβορί

καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια του μπλογκ και καλές επιτυχίες να έχουμε.Για σήμερα θα σχοληθούμε όχι με φαβορί αλλά με ένα λιγότερο προβαλλόμενο παιχνίδι,δηλαδή Άστον Βίλλα-Έβερτον.
Οι Χωριάτες λοιπόν  υποδέχονται την Έβερτον με στόχο να ρεφάρουν την πρόσφατη εντός έδρας ήττα τους από την Τόττεναμ (0-2) ενώ απέναντι τους θα είναι τα ζαχαρωτά του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ που πραγματοποιούν καλή πορεία  φέτος στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έχασε με κάτω τα χέρια από την Τόττεναμ , μένοντας με μια νίκη , τον θρίαμβο με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτυ, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και στάσιμη στην δέκατρίτη θέση.

 
Επιστρέφει ο περσινός πρώτος σκόρερ στο Γιουρόπα με την φανέλα της Λάτσιο ο Κόζακ ενώ δεν αλλάζει και το 4-4-3 με τον Μπεντέκε  και τους  Βέιμαν και Αμπολαχόρ στα άκρα.
Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν την μαχητική Χαλ με 2-1 στο Γκούντισον Παρκ την περασμένη αγωνιστική με τον Μιραλάς και τον Πιενναρ να βρίσκουν δίχτυα σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν επεφύλαξε καμία έκπληξη στο παιχνίδι του παρατάσσοντας και πάλι την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3 με τους Λουκάκου  και τους Μιραλάς και  Όσμαν στα άκρα.Χαρακτηριστικό της φετινής Έβερτον η δύναμη και το ανελέητο πρέσινγκ.
Στα μετόπισθεν ο Γιαγκέλκα, ο Ντέστιν θα είναι και πάλι τα στοπερ με τον Μπέινς στα αριστερά και τον Κόλεμαν στα δεξιά ενώ ο  Χάουαρντ θα είναι κάτω από τα δοκάρια.
Στην παράδοση η Άστον Βίλα έχει 79 νίκες έναντι 77 της Έβερτον ενώ υπάρχουν και 58 ισοπαλίες ενώ το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι , πέρσι τον Αύγουστο, η Έβερτον είχε φύγει με το 2ιπλό με 1-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: