Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

κέρδη στο στοίχημα με τα γκολ


φτάνοντας στα τελειώματα των ευρωπαίκών πρωταθλημάτων έχουμε αυξήσει τα δείγματα μας και μπορούμε με στατιστικά να δούμε κάποια πράματα και κυρίως τρόπους παιχνιδιού για το στοίχημα.Μέσα από το συγκεκριμένο μπλογκ πάντα κυνηγάμε τα γκολ και κυρίως τα γκολ στο τέλος,παιχνίδι αγαπημένο των περισσοτέρων tipsters εδώ.Έχουμε κάνει μια μεγάλη έρευνα και συλλέξαμε στοιχεία για τα 6 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα -ΑΓΓΛΙΚΟ,ΙΣΠΑΝΙΚΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ, ΙΤΑΛΙΚΟ, ΓΑΛΛΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ-και πήραμε τις 5 καλύτερες ομάδες του κάθε πρωταθλήματος


 και είδαμε στατιστικώς τι έχουμε πετύχει στα φετινά τους παιχνίδια τόσο στο εθνικό τους πρωτάθλημα,στο κύπελλο όσο και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.Για αυτό το λόγο τα παιχνίδια και συνεπώς το σύνολο των παιχνιδιών διαφέρει.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε

 



 όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε οι 5 μεγάλες ομάδες του κάθε πρωταθλήματος σε ποσοστό που ξεκινάει απο 62% και φτάνει το 73% καταφέρνει να σκοράρει στο τελευταίο 25 λεπτο των αγώνων της. Αν λάβουμε ότι σε αυτό το χρονικό σημείο και ο αντίπαλος της έχει τη δυνατότητα να σκοράρει τότε το ποσοστό ανεβαίνει κατά πολύ.
Συνεπώς για τους φίλους του live bet αποδόσεις γύρω στο 1.50-1.55 για επόμενο γκολ (πχ. το σκορ είναι 1-1 και παίζουμε όβερ 2.5 γκολ) είναι μια καλή πρόταση για ποντάρισμα με σταθερό πάντα ποσό πονταρίσματος.Περιμένουμε τα σχόλια σας και αν το έχετε στα υπόψην σας.










































































































































































































0,25

Δεν υπάρχουν σχόλια: