Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

η καλύτερη μέθοδος για να κερδίζω στο στοίχημα

έχω λάβει δεκάδες μαιλ που μου ζητάτε να σας πω για το καλύτερο τρόπο να κερδίζουμε στο στοίχημα.Μαγικός τρόπος δεν υπάρχει.Μακροχρόνια είμαστε ΟΛΟΙ χαμένοι-εκτός κάποιων εξαιρέσεων.Το στοίχημα είναι για χόμπι,άσχετα αν λόγω κρίσης προσπαθούμε να βρούμε οικονομικό διέξοδο.


Παρόλα αυτά θα σας αναφέρω έναν τρόπο που η ενασχόληση με το στοίχημα τα τελευταία 21 χρόνια με έχουν κάνει να πιστεύω ότι έχει πολλές ελπίδες να πηγαίνει καλά.
Βασική προϋπόθεση, ότι ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΡΧΕΙΟ με τα στοιχήματά μας για να κρατάμε ισορροπία.Επίσης η μέθοδος αφορά σε LIVEBETS και μόνο.Οπότε για τους φίλους του στοιχήματος που ποντάρουν πριν την έναρξη των αγώνων το παρών κείμενο είναι άχρηστο.
Πάμε λοιπόν:
θεωρώ ότι μια σωστή και λογική μέθοδος είναι το next goal.Πχ σε ένα πρωτάθλημα που θα σας πω παρακάτω, δυο ομάδες είναι στο 55-60ο λεπτό 1-1.Ποντάρουμε στο όβερ 2.5 γκολ με απόδοση που κυμαίνεται από 1.44-1.53.Το μόνο που περιμένουμε είναι ένα γκολ.Ομοίως αν το σκορ είναι 1-0 ή 0-1 πάμε για το όβερ 1.5 γκολ στην αντίστοιχη απόδοση.
Δεν παίζουμε έτσι όλα τα παιχνίδια με όλες τις ομάδες και όλα τα πρωταθλήματα.Κοιτάμε στατιστικά για το πόσο επιθετικές και συγχρόνως ευάλωτες αμυντικά είναι.Επίσης σημαντικό είναι τα πρωταθλήματα.Με βάση τα πιο αξιόπιστα σε γκολ προτείνω ΙΑΠΩΝΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ 2, ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ .
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή σχόλιο είμαι στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: